Wij zijn erg blij dat we sinds het voorjaar van 2019 er een accomodatie bij hebben! U kunt tijdens het kampeerseizoen (mei t/m oktober) namelijk ook gebruik maken van onze vernieuwde kampeerbungalow "De Achterhoeker".

Dit is een gezelllige, sfeervolle, maar eenvoudig ingerichte overnachtingsplek voor 2 personen en bevat een tweepersoonsbed met electrisch verstelbare lattenbodem. De kampeer bungalow, ook wel bekend als een “Slingerland” bungalow, is gemaakt van hout en heeft een dak gemaakt van dik (vrachtwagen) zeil zodat u ook tijdens  de wat vochtigere dagen heerlijk droog in deze accommodatie kunt verblijven. Tijdens de wat koudere avonden kan de bungalow worden verwarmd door middel van een pelletkachel. “Het koud hebben..” is er dan ook gelukkig niet bij!

De ruimte is verder voorzien van een eettafel met vier stoelen en heeft een tweetal fauteuils waarin u lekker kunt relaxen bij de warme haard. De bungalow heeft daarnaast de beschikking over een eigen koelkast (met vriesvak) waar u (voor een kleine meerprijs) een drankje kunt verkrijgen. Uiteraard kunt u hier ook uw eigen spullen koud in bewaren.

Koffie en thee is ook aanwezig en kan gratis en onbeperkt worden genuttigd. U heeft daarnaast de beschikking over een gaskookstel met pannen, zodat u zelf een maaltijd kunt bereiden, maar als u niet zelf wilt koken kunt u ook voor een van onze overheerlijke maaltijden kiezen. Tevens kunt u, indien beschikbaar, gebruik maken van onze BBQ. 

Wilt u liever uit eten, dan is het goed om te weten dat wij enkele gratis leenfietsen hebben staan waarmee u bijvoorbeeld naar het centrum van Laren kunt fietsen (+/- 4 km). Genoeg opties dus, maar vraag ons wel altijd even naar de mogelijkheden!

Sanitaire zaken, zoals een douche, toilet en urinoir zijn in de nabij gelegen schuur (op ongeveer 15 meter) gerealiseerd. In deze nieuwe sanitaire ruimte vindt u tevens een tweetal wastafels waar u zich kunt opfrissen na een stevige Pieterpad wandeling, fietstocht of andere activiteit. Handdoeken en andere douche middelen zijn standaard aanwezig, deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen.


Op mooie zomerse dagen kunt u gebruik maken van het bij de bungalow behorende tuinmeubilair, te weten een tafel met (verstelbare) stoelen en een parasol. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de andere buitenfaciliteiten die de Verwoldsehof te bieden heeft, zoals onder meer onze leenfietsen, (familie) skelters, speeltuin en trapveldje. Ook zijn een groot aantal gezelschap spellen aanwezig. Genoeg vertier voor iedereen dus!

Zoals te zien op het locatie-overzicht kaartje, loopt er een N-weg achter ons terrein. Hier kunnen we helaas niets aan veranderen, maar het is goed om te weten dat op sommige dagen/tijdstippen (voornamelijk tijdens de spitstijden) het verkeer goed te horen is. Houdt u hier aub rekening mee indien u hier erg gevoelig voor bent. Onze ervaring is dat veel gasten dit niet als storend ervaren, maar mocht u er desondanks tijdens uw verblijf overlast van ondervinden kunt u gratis gebruik maken van onze oordopjes welke in uw accommodatie zult aantreffen.