Sinds 2018 kunt u tijdens het kampeerseizoen (mei t/m oktober) gebruik maken van onze Alblas kampeerbungalow.

Dit is een eenvoudig ingerichte overnachtingsplek voor maximaal 6 personen en bevat een tweetal twee persoons bedden en een slaapbank. De slaapvertrekken zijn door middel van een houten tussenwand van elkaar gescheiden. De bungalow, ook wel bekend als een “Slingerland” bungalow, is gemaakt van hout en heeft een dak gemaakt van dik (vrachtwagen) zeil zodat u ook tijdens de wat vochtigere dagen heerlijk droog in deze accommodatie kunt verblijven. Het is daarnaast goed om te weten dat tijdens de wat koudere avonden de bungalow kan worden verwarmd door middel van een kachel waarmee de temperatuur in de kampeerbungalow geregeld kan worden. “Het koud hebben..” is er dan ook niet bij!

De ruimte is verder voorzien van een eettafel met fauteuils en heeft daarnaast de beschikking over een eigen koelkast waarin (voor een kleine meerprijs) een drankje kan worden verkregen. Uiteraard kunt u hier ook uw eigen spullen koud in bewaren. Koffie en thee is ook aanwezig en kan doormiddel van een Senseo apparaat en waterkoker gratis en onbeperkt worden genuttigd. U heeft de beschikking over een (kampeer) gas kookstel zodat u een maaltijd kunt bereiden, maar als u niet wilt koken kunt u ook voor een van onze overheerlijke maaltijden kiezen. Ook kunt u, indien beschikbaar, gebruik maken van onze BBQ (kolen of gas). Vraag dus altijd naar de mogelijkheden!

Sanitaire zaken, zoals een douche, toilet en urinoir zijn in de nabij gelegen schuur gerealiseerd. In deze nieuwe sanitaire ruimte vindt u tevens een tweetal wastafels waar u zich kunt opfrissen na een stevige Pieterpad wandeling, fietstocht of andere activiteit. Handdoeken en andere douche middelen is standaard aanwezig, en hoeft u dus niet zelf mee te nemen.

Op mooie zomerse dagen kunt u gebruik maken van het bij de bungalow behorende tuinmeubilair, te weten een tafel met (verstelbare) stoelen en een parasol. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de andere buitenfaciliteiten die de Verwoldsehof te bieden heeft, zoals onder meer onze leenfietsen, (familie) skelters, speeltuin en trapveldje. Ook zijn een groot aantal gezelschap spellen aanwezig die kunnen worden gebruikt.


Deze kampeerbungalow is een afscheidscadeau van Mathilde haar vorige werkgever Gerard Alblas (www.alblasvanmeurs.nl). Vandaar dat deze de naam Alblas heeft gekregen.