Sinds 2018 kunt u tijdens het kampeerseizoen (mei t/m oktober) gebruik maken van onze kampeerbungalow "De Westlander".

Dit is een gezelige, eenvoudig ingerichte overnachtingsplek voor maximaal 4 personen en bevat een tweepersoonsbed (160 breed) en een eenpersoonsbed. Tevens is er een bed in het woongedeelte erbij te zetten. De slaapvertrekken zijn door middel van een houten tussenwand van elkaar gescheiden. De bungalow, ook wel bekend als een “Slingerland” bungalow, is gemaakt van hout en heeft een dak gemaakt van dik (vrachtwagen) zeil zodat u ook tijdens de wat vochtigere dagen heerlijk droog in deze accommodatie kunt verblijven. Tjdens de wat koudere avonden kan de bungalow worden verwarmd door middel van een pelletkachel. “Het koud hebben..” is er dan gelukkig ook niet bij!

De ruimte is verder voorzien van een eettafel met stoelen en beschikt daarnaast over een eigen koelkast waarin (voor een kleine meerprijs) een drankje kan worden verkregen. Uiteraard kunt u hier ook uw eigen spullen koud in bewaren. Koffie en thee is ook aanwezig en kan gratis en onbeperkt worden genuttigd. U heeft tevens de beschikking over een 4 pits gas kookstel zodat u zelf wat kunt bereiden, maar als u niet wilt koken kunt u ook voor een van onze overheerlijke maaltijden kiezen. Ook kunt u, indien beschikbaar, gebruik maken van onze BBQ (kolen of gas). Vraag dus altijd naar de mogelijkheden!

Sanitaire zaken, zoals een douche, toilet en urinoir zijn in de nabij gelegen schuur (op +/- 15 meter) gerealiseerd. In deze nieuwe sanitaire ruimte vindt u tevens een tweetal wastafels waar u zich kunt opfrissen na een stevige Pieterpad wandeling, fietstocht of andere activiteit. Handdoeken en andere douche middelen is standaard aanwezig, en hoeft u dus niet zelf mee te nemen.


Op mooie zomerse dagen kunt u gebruik maken van het bij de bungalow behorende tuinmeubilair, te weten een tafel met (verstelbare) stoelen en een parasol. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de andere buitenfaciliteiten die de Verwoldsehof te bieden heeft, zoals onder meer onze leenfietsen, (familie) skelters, speeltuin en trapveldje. Ook zijn een groot aantal gezelschap spellen aanwezig.

Zoals te zien op het locatie-overzicht kaartje, loopt er een N-weg achter ons terrein. Hier kunnen we helaas niets aan veranderen, maar het is goed om te weten dat op sommige dagen/tijdstippen (voornamelijk tijdens de spitstijden) het verkeer goed te horen is. Houdt u hier aub rekening mee indien u hier erg gevoelig voor bent. Onze ervaring is dat veel gasten dit niet als storend ervaren, maar mocht u er desondanks tijdens uw verblijf overlast van ondervinden kunt u gratis gebruik maken van onze oordopjes welke in uw accommodatie zult aantreffen.


De naamgeving verklaard
Onze "De Westlander" kampeerbungalow is een afscheidscadeau van Mathilde haar vorige werkgever Gerard Alblas (www.alblasvanmeurs.nl). Deze onderneming is gevestigd in Wateringen (Westland), wat ook onze vorige woonplaats was. Vandaar dat deze accommodatie de toepasselijke naam "De Westlander" heeft gekregen.