Het Pieterpad voert van Pieterburen in Noord Groningen naar de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg en is daarmee de langste aaneengesloten wandelroute van Nederland.

Wie niet alleen met de voeten wandelt, maar ook met hart en ziel, zal merken hoeveel er onderweg valt te zien en te beleven. Diverse soorten landschappen worden doorlopen: de rijke Groninger klei, de Drentse zandgronden, de Sallandse Heuvelrug, de lommerrijke Achterhoek, het Montferland en tenslotte het langgerekte, gevarieerde Limburg. Ieder gebied heeft daarbij zo zijn eigen karakteristiek, zijn samenspel van boerderijtypen, dorpsuitleg, cultuurlandschap, industrie e.d..

Loopt u de etappe naar / van Laren, dan halen wij u kosteloos op in Laren om u de volgende dag hier weer af te zetten.

Loop drie etappes in twee dagen!

Verwoldsehof is direct gelegen aan de Pieterpad etappe Holten - Laren, op ongeveer 5,5 km voor het eindpunt van de route.  Door onze ligging is een overnachting bij ons uitermate geschikt voor wandelaars die 1,5 etappe willen lopen. Ten opzichte van de andere etappes zijn de drie etappes in onze regio relatief kort. Menig wandelaar kiest dan ook voor een extra uitdaging door drie etappes in twee dagen te lopen. 

Kopje koffie, thee of soep langs het PieterpadDe Pieterpad route afstanden zijn als volgt:
Hellendoorn - Holten is 15,5 km.
Holten - Laren is 14,8 km.
Laren - Vorden is 14,6 km.

Mocht u deze routes in twee dagen willen lopen, dan zou dit deze drie etappes verdelen in twee routes van ongeveer 25 en 20 km.


Haal- en brengservice!

Inmiddels hebben wij veel Pieterpad wandelaars mogen ontvangen en luisteren we graag naar hun verhalen en ervaringen. Een punt dat we regelmatig horen is dat het openbaar vervoer in de regio, met name in het weekend, te wensen over laat. Lastig, omdat veel mensen na hun wandeling toch graag bij hun auto uit willen komen.

Hier hebben we wat voor gevonden: een haal- en brengservice, speciaal (en alleen) voor onze B&B gasten! Zo loopt u altijd naar uw auto toe! We bieden de volgende mogelijkheden:

Hellendoorn - Vorden (of omgekeerd)

We spreken met u af in Vorden, alwaar u uw auto parkeert bij het Toeristisch Opstap Punt (TOP) genaamd "De Bleek". Dan stapt u bij ons in de auto en brengen wij u naar Hellendoorn. Vanuit Hellendoorn loopt u dan naar onze accommodatie in Laren (24,8 km). Na een heerlijke nachtrust loopt u de volgende dag dan naar uw auto in Vorden (20,1 km). Op deze manier loopt u in twee dagen dus 3 korte etappes van het Pieterpad!

Kosten: € 40,00 (max. 4 personen)

Hellendoorn - Laren (of omgekeerd)

U zet uw auto in Hellendoorn en loopt de etappe Hellendoorn - Holten. Als u in Holten bent gearriveerd halen wij u op en brengen u bij uw auto. Dan rijden we samen door naar Laren, waar u weer bij ons in de auto stapt om bij ons te overnachten. De volgende ochtend zetten wij u weer af in Holten om de etappe Holten - Laren te lopen. Onderweg kunt u natuurlijk nog een kopje koffie of thee nemen bij de accommodatie.

Kosten: € 35,00 (max. 4 personen)

Holten - Vorden (of omgekeerd)

U zet uw auto in Holten en loopt de etappe tot aan Laren. Onderweg kunt u natuurlijk alvast een kopje koffie of thee nemen bij de accommodatie. Als u in Laren bent gearriveerd halen wij u op en brengen u bij uw auto. Dan rijden we samen door naar Vorden, waar u weer bij ons in de auto stapt om bij ons te overnachten. De volgende ochtend zetten wij u weer af in Laren om de etappe Laren - Vorden te lopen.

Kosten: € 30,00 (max. 4 personen)

Heeft u andere wensen voor het brengen en halen, neemt u dan contact met ons op.
Wilt u gebruik maken van deze unieke service, laat het ons dan direct bij uw boeking weten. We kunnen hier dan rekening mee houden en u zo optimaal mogelijk van dienst zijn!